Satın alımı geri yükleme
Profil → BölÖde Plus ekranından “Satın alımı geri yükle” seçeneğine dokun. Satın alımda kullandığın Apple hesabıyla giriş yaptığından emin ol.
Grup, hesaplaşma, Plus satın alımı veya hesabınla ilgili soruların için bize ulaş.
E-posta gönder ↗Profil → BölÖde Plus ekranından “Satın alımı geri yükle” seçeneğine dokun. Satın alımda kullandığın Apple hesabıyla giriş yaptığından emin ol.
Grup davet kodunu yeniden kontrol et. Bir gruba katılamıyorsan uygulamadaki hesabını ve ücretsiz planındaki grup sınırını kontrol et; sorun sürerse bize yaz.
Önce sahibi olduğun grupları sil ve diğer gruplardan ayrıl. Ardından Profil → Profil bilgileri → Hesabımı sil adımlarını izle. Yardıma ihtiyaç duyarsan e-posta gönder.
Gizlilik Politikası ve Kullanım Koşulları bu sitede yayımlanır.